WEBDESIGN

Hos Scanmark får du profesjonelle og velfungerende nettsider med et treffsikkert design som imøtekommer dagens krav i forhold til sikkerhet og brukervennlighet.

PROFESJONELLE NETTSIDER MED TREFFSIKKERT DESIGN

Hos Scanmark får du profesjonelle og velfungerende nettsider med et treffsikkert design som imøtekommer dagens krav i forhold til sikkerhet og brukervennlighet.

Scanmark utvikler nettsider for både små og store bedrifter, og tilpasser disse til ditt budsjett og behov. Vi har lang erfaring med oppsett av profesjonelle nettsider og vil alltid produsere sider som ikke bare ser bra ut, men fungerer 100% i alle ledd!

Vi leverer nettsider som er responsive og tilpasser seg de ulike skjermer, samt imøtekommer dagens krav til universell utforming og GDPR.

Vi har forståelse for brukernes atferd på internett og designer nettsider som gjør brukeropplevelsen best mulig og sørger for at kundene med få klikk finner det de leter etter.

De færreste av oss leter lengre enn til førstesiden når vi gjør et Google-søk. Vi sørger for at siden din er søkemotoroptimalisert og hjelper deg med å bli synlig for dine kunder.

En velfungerende nettside vil gjøre det lettere å finne deg og/eller dine produkter, og er et stort konkurransefortrinn i kampen om kunder i et stadig tøffere marked.

Ønsker du integrasjon mellom din nye nettside og for eksempel Facebook, hjelper vi deg med dette også.

Ta kontakt så hjelper vi deg med oppsett av din nye nettside.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår kundeportfolio er svært innholdsrik og logoene under viser bare et lite utdrag av noen av våre kunder.

 

VÅRE DESIGNERE

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre designere. Vi hjelper deg gjerne.

Roland Strand

Grafisk designer RRA


+47 77 00 25 00

+47 984 41 670

roland@scanmark.no

Roger Johnsen

Grafisk designer


+47 77 00 25 00

+47 916 67 199

roger@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

3 + 0 = ?