BEKLEDNING

Scanmark leverer firma- og profilklær til alle formål samt teknisk og innovativt arbeidstøy av høy kvalitet. Vi leverer arbeidstøy fra anerkjente leverandører som blant annet Helly Hansen, Jobman, Projob og Univern.

PROFILKLÆR OG ARBEIDSTØY SOM DEKKER ALLE BEHOV

Scanmark leverer firma- og profilklær til alle formål samt teknisk og innovativt arbeidstøy av høy kvalitet.
PROFILKLÆR

Profilbekledning er et av de viktigste profilproduktene. I denne kategorien snakker vi om produkter som t-skjorter, gensere, jakker, capser, forklær osv.

Det er flere ting man må ta hensyn til når man velge profilbekledning. Skal klærne brukes av bedriftens ansatte eller skal de gis bort til kunder. Hvor stort og tydelig skal klærne merkes? Skal det være en diskret logomerking eller ønskes det en stor og tydelig profilering?

Å velge riktige profilbekledning kan være utfordrende når det er så mange ting å tenke på, men med vår kompetanse er du sikret hjelp i alle ledd.

ARBEIDSTØY

Arbeidstøy skal fungere som en beskyttelse mot ytre påvirkninger som vann, varme, kulde og støv. I tillegg skal de være praktiske og komfortable.

Komfort og passform er en viktig tilleggsfaktor for alle yrkesgrupper vi leverer arbeidstøy til.

Vi leverer arbeidstøy fra anerkjente leverandører som blant annet Helly Hansen, Jobman, Projob og Univern. Du kan få arbeidstøy med logomerking i reflekterende trykk, alminnelig trykk eller brodert.

Kontakt oss og vi hjelper deg med alt.

Vi leverer arbeidstøy fra anerkjente leverandører som blant annet
 

BILDEGALLERI

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår portfolio er svært innholdsrik og bildegalleriet viser bare et lite utsnitt av noen av våre jobber. Klikk på bildene for å se en større versjon.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår kundeportfolio er svært innholdsrik og logoene under viser bare et lite utdrag av noen av våre kunder.

 

VÅRE PROFILEKSPERTER

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre profileksperter. Vi hjelper deg gjerne.

Raymond Grønning

Daglig leder


+47 77 00 25 00

+47 908 44 470

raymond@scanmark.no

Arne Grønning

Gründer/Seniorselger


+47 77 00 25 00

+47 900 88 022

arne@scanmark.no

Åse Liv Henningsen

Profilrådgiver


+47 77 00 25 00

+47 901 57 919

aase@scanmark.no

Aina Lillegård Løtveit

Profilrådgiver


+47 77 00 25 00

+47 997 96 869

aina@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

0 + 7 = ?