PREMIER OG GRAVERING

Hos Scanmark får du premier til alle typer arrangement og begivenheter. Vi leverer pokaler, medaljer, graverte glassartikler med mer. I tillegg kan vi levere tekniske skilt etter ønsket mål og i ulike farger.

PREMIER OG GRAVERING

PREMIER FOR SMÅ OG STORE BEGIVENHETER

Hos Scanmark får du premier til alle typer arrangement og begivenheter
PREMIER

En premie er alltid hyggelig å få, enten det er snakk om deltakelse i et barneskirenn eller pallplassering i et stort, nasjonalt stevne. Hos Scanmark kan du få pokaler, medaljer, graverte glassartikler med mer.

Scanmark har et bredt utvalg av premier som vil skape minner for livet for store og små.

Premiene kan leveres med sentermerke, medaljebånd, vinylmerket eller med gravering.  Scanmark har eget verksted for premieproduksjon som gir deg mulighet til gravering. Moderne utstyr sikrer deg høy kvalitet på sluttproduktet.

GRAVERING

Vår høypresisjons lasergraveringsmaskin kan i tillegg til premiegravering gravere på trekopper, ståltermoser, knivblad- og slirer og profilprodukter.

I tillegg kan vi levere tekniske skilt etter ønsket mål og i ulike farger.

Teknisk skilt kan leveres i plast eller aluminium og kan fås med hull eller dobbeltsidig tape på baksiden. Siden vi har eget verksted for gravering har du muligheten til å kunne bestille i både små og store kvanta.

Vår profesjonelle gravør har lang fartstid og bred erfaring.
Ta kontakt og vi vil hjelpe deg.

BILDEGALLERI

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår portfolio er svært innholdsrik og bildegalleriet viser bare et lite utsnitt av noen av våre jobber. Klikk på bildene for å se en større versjon.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår kundeportfolio er svært innholdsrik og logoene under viser bare et lite utdrag av noen av våre kunder.

 

VÅR PREMIEEKSPERT

Lurer du på noe? Ta kontakt med vår premieekspert. Vi hjelper deg gjerne.

Jan Håvar Haga

Premier og gravering


+47 77 00 25 00

+47 992 58 990

haga@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

3 + 0 = ?