GAVEARTIKLER

Overrask dine ansatte eller kunder med en flott gave. Scanmark tilbyr et bredt utvalg av gaveartikler til enhver smak og prisklasse.

OVERRASK DINE ANSATTE ELLER KUNDER MED EN FLOTT GAVE!

Scanmark tilbyr et bredt utvalg av gaveartikler til enhver smak og prisklasse.

Vi samarbeider med flere store og kjente produsenter og tilbyr varemerker fra blant annet Stanley, Maglite, Victorinox, Magnor med flere.

Med en bedriftsgave viser du din takknemlighet ovenfor kunder, samarbeidspartnere og kolleger.

Gaveartikler er en enkel og effektiv måte å befeste din relasjon til kunder og samarbeidspartnere. Jo mer rett gaven er, jo større blir gleden hos mottaker.

Hvis mottaker har en forkjærlighet for golf, hvorfor ikke gi denne et sett med flotte golfballer med påtrykket firmalogo. Eller hva med et kjøkkenkniv-sett med lasergravert logo på knivbladet til hobby-kokken?

Ved å velge riktig gave, viser at du bryr deg og har en ektefølt interesse for mottaker. Med vårt store utvalg av firmagaver, er du sikret å finne rett produkt.

Trenger du hjelp? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne.

BILDEGALLERI

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår portfolio er svært innholdsrik og bildegalleriet viser bare et lite utsnitt av noen av våre jobber. Klikk på bildene for å se en større versjon.

NOEN AV VÅRE LEVERANDØRER

Vi samarbeider med mange kjente leverandører og og vi kan til enhver tid tilby spennende profileringsartikler og verdenskjente varemerker. Vårt sortiment vårt utvides regelmessig med nye og inspirerende produkter . Logoene under viser bare et lite utdrag av noen av våre leverandører.

 

VÅRE PROFILEKSPERTER

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre profileksperter. Vi hjelper deg gjerne.

Raymond Grønning

Daglig leder


+47 77 00 25 00

+47 908 44 470

raymond@scanmark.no

Arne Grønning

Gründer/Seniorselger


+47 77 00 25 00

+47 900 88 022

arne@scanmark.no

Åse Liv Henningsen

Profilrådgiver


+47 77 00 25 00

+47 901 57 919

aase@scanmark.no

Aina Lillegård Løtveit

Profilrådgiver


+47 77 00 25 00

+47 997 96 869

aina@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

0 + 6 = ?