SKILT OG DEKOR

Scanmark leverer skilt i alle kategorier. Fra enkle plateskilt til butikkskilt, informasjonsskilt, lysskilt og komplekse fasadeskilt. Et skilt av høy kvalitet sikrer deg god synlighet og gir et godt førsteinntrykk.

ALLE TYPER SKILT TIL ALLE TYPER FORMÅL

Et skilt av høy kvalitet sikrer deg god synlighet og gir et godt førsteinntrykk.

Scanmark leverer skilt i alle kategorier. Fra enkle plateskilt til butikkskilt, informasjonsskilt, lysskilt og komplekse fasadeskilt. Å produsere og montere skilt krever innsats, kunnskap, erfaring og stolthet for faget.

Selv om våre skiltleveranser er mange og forskjellige har de alle en ting til felles; Høy kvalitet!

Scanmark har lang og bred erfaring innen skiltproduksjon og montering og vi  samarbeider med noen av de største skiltprodusentene i bransjen

Ved vår egen produksjonsavdeling har vi moderne utstyr som storformat plotter, fresebord for PVC, akryl og aluminium, metallsaks, folieskjærer m.m. Det gir oss muligheten til å løse skiltoppdrag hurtig og effektivt.

Våre montører er sertifiserte og har alle sikkerhetsgodkjenninger som kreves i forbindelse med montering av skilt. De har også alle nødvendige sertifikater for å kjøre og betjene lifter i alle størrelser.

Vi hjelper deg gjer#profileksperterne med ditt prosjekt. Ta kontakt med oss for å diskutere mulige løsninger.

UNIVERSELL UTFORMING = INKLUDERENDE DESIGN

Universell utforming (UU) er å utforme samfunnet slik at så mange som mulig kan delta aktivt uavhengig av funksjonsevne

I diskriminerings- og tilgjengelighetsloven er definisjonen av universell utforming: «Med universell utforming menes utforming eller tilrettelegging av hovedløsningen i de fysiske forholdene, inkludert informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT), slik at virksomhetens alminnelige funksjon kan benyttes av flest mulig.»

Skilt- og dekorløsningene vi leverer må tilfredsstille kravene til UU, slik at brukere av arbeids- og publikumsbygninger, uavhengig av funksjonsbegrensninger, selv skal finne veien til funksjoner og tjenester de ønsker å benytte.

Skiltløsninger som tilfredsstiller krav til UU består bl.a av taktile skiltkomponenter og punktskrift (braille). Kontrastmarkering av glassvegger og -dører, samt ledelinjer for gulv og trapper er også viktig, og sikrer trygg ferdsel i bygningen.

For at løsningen for veifinning i bygget skal bli optimal, legges prinsippene for UU til  grunn allerede ved planlegging av bygget. For skilt og merking lages det en egen skiltplan som godkjennes av arkitekt og byggherre. Ut fra denne velges type skilt, materialer og farger, før det hele monteres og installeres i bygget.

Kravene til UU er bl.a regulert av TEK17 og Norsk Standard 11001-1:2018

BILDEGALLERI

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår portfolio er svært innholdsrik og bildegalleriet viser bare et lite utsnitt av noen av våre jobber. Klikk på bildene for å se en større versjon.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår kundeportfolio er svært innholdsrik og logoene under viser bare et lite utdrag av noen av våre kunder.

 

VÅRE PROFILEKSPERTER

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre profileksperter. Vi hjelper deg gjerne.

Raymond Grønning

Daglig leder


+47 77 00 25 00

+47 908 44 470

raymond@scanmark.no

Arne Grønning

Gründer/Seniorselger


+47 77 00 25 00

+47 900 88 022

arne@scanmark.no

Åse Liv Henningsen

Profilrådgiver


+47 77 00 25 00

+47 901 57 919

aase@scanmark.no

Aina Lillegård Løtveit

Profilrådgiver


+47 77 00 25 00

+47 997 96 869

aina@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

1 + 6 = ?