GRAFISK DESIGN

Med vår kunnskap og faglige tyngde innen grafisk design utvikler vi visuelle konsepter og designelementer som informerer, inspirerer og fenger.

VISUELL KOMMUNIKASJON SOM INFORMERER OG INSPIRERER

Med vår kunnskap og faglige tyngde innen grafisk design utvikler vi visuelle konsepter og designelementer som informerer, inspirerer og fenger.

Scanmark besitter lang erfaring og høy faglig tyngde innen grafisk design. Vi analyserer ditt behov og hjelper deg med kreative løsninger for at du skal nå ditt mål.

Et budskap, et produkt eller en tjeneste skal gis en grundig gjennomtenkt form og utseende, for at brukere og forbrukere skal forstå det best mulig.

Våre fagutdannede designere jobber praktisk, estetisk og håndverksmessig, så vel som analytisk, abstrakt og problemløsende. Det betyr at de har konkrete ferdigheter innen formgivning og kan visualisere et budskap så det kommuniserer best mulig.

Vi analyserer ditt behov for å komme frem til det visuelle uttrykket som passer best til budskapet og vi er flinke til å se flere muligheter og finne gode visuelle løsninger. Vi gir råd til våre kunder slik at de kan ta de riktige kommunikasjonsvalg. Vi hjelper deg blant annet med:

  • Logo- og profilutvikling
  • Magasiner, brosjyrer, annonser og plakater
  • Alt av trykksaker, kampanjer og markedsmateriell
  • Skilt, bannere, bil- og vindusdekor

Med våre gode samarbeidsavtaler er du sikret høy kvalitet og gode priser på alt av trykksaker. Ta kontakt  hvis du ønsker hjelp til din utforming av grafisk materiell.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi har mange spennende kunder og anser oss som heldige som får arbeide med ulike utfordringer hver dag. Vår kundeportfolio er svært innholdsrik og logoene under viser bare et lite utdrag av noen av våre kunder.

 

VÅRE DESIGNERE

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre designere. Vi hjelper deg gjerne.

Roland Strand

Grafisk designer RRA


+47 77 00 25 00

+47 984 41 670

roland@scanmark.no

Roger Johnsen

Grafisk designer


+47 77 00 25 00

+47 916 67 199

roger@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

5 + 3 = ?