PRO:SCANMARK HAR HATT GLEDEN AV Å DESIGNE NY

VISUELL PROFIL FOR ARTIC RACE OF NORWAY 2023

PRO:SCANMARK HAR HATT GLEDEN AV Å DESIGNE NY

VISUELL PROFIL FOR ARTIC RACE OF NORWAY 2023

NYTT DESIGN FOR ARN 2023

Arctic Race of Norway (ARN) er et fire dagers etapperitt på landevei som arrangeres årlig i august måned i Nord-Norges storslåtte natur. Arrangementet ble første gang gjennomført i 2013 og har hatt en kontinuerlig utvikling. Arctic Race of Norway er nå etablert som en av Skandinavias viktigste internasjonale sykkelbegivenheter, og en av Norges viktigste idrettsbegivenheter.

PRO:Scanmark har vært offisiell leverandør og partner for Arctic Race of Norway siden 2017 og har levert blant annet trykksaker, bekledning, skilt, flagg, bannere, kjøretøyprofilering, profilartikler m.m. til dette storslåtte arrangementet.

Arctic Race of Norway tok kontakt med PRO:Scanmark for å få innspill til designretningen for den visuelle profilen for 2023 rittet. I denne forbindelse så vi nærmere på utfordringene i fm. bruk av bilder på blant annet Rollup, plakater, brosjyremateriell m.m. Selv om bildene holder høy kvalitet, var utfordringen at de ofte ikke hadde rett utsnitt, ønsket farge, foretrukket vinkel m.m.

PRO:Scanmark kom derfor med idéen om å designe den visuelle profilen for 2023 ved bruk av grafikk istedenfor bilder.

Dette ville gi en langt større kreativ og visuell frihet i forhold til de førnevnte utfordringer ved bruk av bilder. Man kunne da justere og flytte de individuelle grafiske elementer i forhold til det formatet og medier de skulle benyttes på, og farger kunne tilpasses nøyaktig til kundens ønsker. Samtidig ville designet skille seg ut i forhold til tidligere design og dermed være med på å promotere at Arctic Race of Norway fyller 10 år i 2023.

Vi takker så mye for oppdraget og gratulerer så mye med 10 års jubileet.

  • KUNDE

    Arctic Race of Norway

  • OPPDRAG

    Design av ny visuell profil (plakater, Rollup, bannere, brosjyrer og foldere m.m.) for Arctic Race of Norway 2023.

  • DATO

    Høst 2022

VÅRE DESIGNERE

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre designere. Vi hjelper deg gjerne.

Roland Strand

Grafisk designer RRA


+47 77 00 25 00

+47 984 41 670

roland@scanmark.no

Roger Johnsen

Grafisk designer


+47 77 00 25 00

+47 916 67 199

roger@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

4 + 1 = ?