PRO:SCANMARK HAR HATT GLEDEN AV Å UTVIKLE NY

NETTSIDE FOR HARSTAD FUNKIS

PRO:SCANMARK HAR HATT GLEDEN AV Å UTVIKLE NY

NETTSIDE FOR HARSTAD FUNKIS

NY NETTSIDE FOR HARSTAD FUNKIS

PRO:Scanmark er stolt av å ha utviklet den nye nettsiden for Harstad Funkis – hjertet av tilrettelagt håndball for barn og unge med ulike funksjonsvariasjoner! Den nye nettsiden er et resultat av vårt engasjement for å støtte og fremme Harstad Funkis’ verdifulle arbeid med å gi disse ungdommene en plattform for å uttrykke seg gjennom sport og fellesskap.

På den nye nettsiden vil besøkende finne en leken, enkel og brukervennlig layout som gjenspeiler Harstad Funkis’ inkluderende og positive atmosfære. Vi har jobbet tett med Harstad Funkis-teamet for å sikre at nettsiden ikke bare er informativ, men også inspirerende og motiverende for både eksisterende og potensielle deltakere.

Hos Harstad Funkis handler det ikke bare om å spille, det handler om å leve fullt ut og feire mangfoldet i idrett og samhold.

Gjennom tydelig presentasjon av arrangementer, nyheter, og historier fra Harstad Funkis-samfunnet, kaster vi lys over livene til spillerne og deres unike reiser innenfor håndballen. Samtidig legges det vekt på verdien av samhold, mestring og ren moro, som er hjørnesteiner i Harstad Funkis’ misjon.

Vi er takker så mye for oppdraget og inviterer alle til å besøke den nye nettsiden for Harstad Funkis, hvor vi håper å spre begeistring, inspirasjon og innsikt i den fantastiske verdenen av tilrettelagt håndball.

  • KUNDE

    Harstad Funkis

  • OPPDRAG

    Design og utvikling av ny nettside.

  • DATO

    Juli 2023

VÅRE DESIGNERE

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre designere. Vi hjelper deg gjerne.

Roland Strand

Grafisk designer RRA


+47 77 00 25 00

+47 984 41 670

roland@scanmark.no

Roger Johnsen

Grafisk designer


+47 77 00 25 00

+47 916 67 199

roger@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

4 + 3 = ?