PRO:SCANMARK HAR HATT GLEDEN AV Å UTVIKLE

NY LOGO OG PROFIL TIL AURORA KLIMA

PRO:SCANMARK HAR HATT GLEDEN AV Å UTVIKLE

NY LOGO OG PROFIL TIL AURORA KLIMA

NY LOGO OG PROFIL TIL AURORA KLIMA

PRO:Scanmark har gleden av å kunngjøre utviklingen av en ny logo og profil for Aurora Klima, et nystartet firma basert i Harstad som spesialiserer seg på varmepumper, samt tilbyr service og installasjon av kjøle-, fryse- og varmeanlegg.

I januar 2023 åpnet de byens første varmepumpesenter i Strandgata. Her kan kundene utforske ulike varmepumpe-modeller og konsultere med fagpersonell før de investerer i en ny varmepumpe.

PRO:Scanmark ble valgt til å utvikle logoen for Aurora Klima, og designet ble inspirert av flere elementer.

Fargene og symbolet ble hentet fra en kombinasjon av firmanavnet, nordlyset og det kalde klimaet i nord, samt kondensator-elementer, som sammen skaper en visuell identitet som er både distinkt og passende for selskapets formål.

Vi ønsker å rette en takk til Odd-Helge for at han valgte oss til jobben. PRO:Scanmark har levert en omfattende pakke som inkluderer alt fra logo, etiketter, roll-ups, dørmatter og arbeidsbekledning til dekorasjon av hengere og biler. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at Aurora Klima får en enhetlig og profesjonell tilstedeværelse i markedet.

  • KUNDE

    Aurora Klima

  • OPPDRAG

    Utvikling av logo og visuell profil.

  • DATO

    November 2022

VÅRE DESIGNERE

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre designere. Vi hjelper deg gjerne.

Roland Strand

Grafisk designer RRA


+47 77 00 25 00

+47 984 41 670

roland@scanmark.no

Roger Johnsen

Grafisk designer


+47 77 00 25 00

+47 916 67 199

roger@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

7 + 0 = ?