PRO:SCANMARK DESIGNET, PRODUSERT OG MONTERT

NY BILDEKOR TIL ARCTIC RACE OF NORWAY

PRO:SCANMARK DESIGNET, PRODUSERT OG MONTERT

NY BILDEKOR TIL ARCTIC RACE OF NORWAY

NY BILDEKOR TIL ARCTIC RACE OF NORWAY

PRO:Scanmark har nylig fullført et spennende oppdrag for sin mangeårige samarbeidspartner, Arctic Race of Norway.

Oppdraget omfattet design, produksjon og montering av ny bildekor for Arctic Race. Det nyeste tilskuddet til Arctic Race-familien, en Hyundai Ioniq 5, har blitt omgjort til en rullende reklame for arrangementet, som vil være synlig hele året, uavhengig av sykkelrittene. Designet er resultatet av en inspirerende kombinasjon av Arctic Race of Norway’s visuelle profil og de karakteristiske linjene til Hyundai Ioniq 5.

Resultatet er en iøynefallende og spennende bildekor som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvor den ferdes.

Vi er svært takknemlige for muligheten til å ha fått jobbe med et så kreativt oppdrag, og vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Arctic Race of Norway i fremtiden.

Vi takker så mye for oppdraget.

NB! Visste du at Scanmark har lang erfaring med bildekor. Våre designere hjelper deg med å utvikle et design som kommuniserer optimalt i forhold til bilens flater og fasong, og våre dyktige montører sørger for førsteklasses montering. Bildekor er en rimelig og svært effektiv markedsføringskanal for din bedrift, og folien gir god beskyttelse mot riper og steinsprang.

  • KUNDE

    Arctic Race of Norway

  • OPPDRAG

    Design, produksjon og montering av bildekor

  • DATO

    Mars 2024

VÅRE DESIGNERE

Lurer du på noe? Ta kontakt med en av våre designere. Vi hjelper deg gjerne.

Roland Strand

Grafisk designer RRA


+47 77 00 25 00

+47 984 41 670

roland@scanmark.no

Roger Johnsen

Grafisk designer


+47 77 00 25 00

+47 916 67 199

roger@scanmark.no

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg igjen ditt navn, telefonnummer og en liten beskrivelse av hva henvendelsen gjelder, så ringer vi deg så snart vi kan.

5 + 2 = ?