Skilter

Har du tenkt over hvordan andre oppfatter din bedrift?
Hvordan ser din fasade ut? Med et skilt kan du skape mer oppmerksomhet fra de som passerer din bedrift.

Ta kontakt med oss i dag for gode råd og et tilbud.
Ring oss på tlf 77 00 25 00

Skilt og dekor

Vi har lang erfaring med produksjon og montering av skilt. Vi har egen stor produksjonsavdeling med dyktige medarbeidere.

Skilt kan være så mangt, alt fra parkeringsskilt til store fasadeskilt og vindusdekor. Vi har lang erfaring og gjør det meste innenfor skiltfaget.

Vi ønsker gjerne å bistå deg på ditt neste prosjekt, ta kontakt for å diskutere mulige løsninger sammen med oss på ScanMark Norge AS.

Maskinparken vår består blant annet av storformat plotter, fresebord for PVC, akryl og aluminium, stor metallsaks for klipping av plater, folieskjærere med OPOS-funksjon, et 6-meter Rollover monteringsbord. I tillegg har vi tre tekstilpresser.

På varebilen vi benytter når vi er ute på oppdrag, har vi montert permanent arbeidsplattform, slik at vi i mange tilfeller unngår bruk av lift, som kan være både tidkrevende og kostbart. Vi har alle nødvendige sertifikater for å kjøre med og betjene personløftere i alle størrelser.

Vårt primære dekningsområde for montering er hele Nord-Norge. I tilfeller der et monteringsoppdrag skal gjøres på flere steder for samme kunde tar vi mer enn gjerne på oss all planlegging i forbindelse med oppdraget. Tidkrevende logistikkarbeid som planlegging av reiserute og å opprette kontakt med personer på monteringsstedet har vi gjort flere ganger. Vi er lommekjent langs veiene her nord.

Kontaktpersoner:

Raymond Grønning
Daglig leder
+47 908 44470 / +47 77 00 25 07
raymond@scanmark.no
Thor Aasheim
Produksjonsleder
+47 77 00 25 17
produksjon@scanmark.no